H Artoma ως μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία στο χώρο της παρασκευής χειροποίητων, καινοτόμων, προϊόντων ζύμης δίνει το παρών στις μεγαλύτερες παγκοσμίως κλαδικές και εμπορικές εκθέσεις.

Με μακρά εμπειρία και εμπορική δραστηριότητα χρόνων, η Artoma διευρύνει διαρκώς το δίκτυο συνεργατών της και μέσω των εμπορικών εκθέσεων δίνεται η ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο να γνωρίσει από κοντά τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η σύγχρονη και τεχνολογικά προηγμένη βιομηχανική μονάδα της εταιρίας μας. Καθώς επίσης να ανακαλύψει τα καινοτόμα προϊόντα μας και να επικοινωνήσει μαζί μας άμεσα και διαπροσωπικά. Από τις μεγάλες εμπορικές εκθέσεις που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα μέχρι και τα κορυφαία εμπορικά events του εξωτερικού, η εταιρία μας διατηρεί πάντα μια ενεργή παρουσία.

Γιατί συμμετέχει η Artoma στις εμπορικές εκθέσεις 

Μέσω των μεγάλων εμπορικών εκθέσεων μπορεί κανείς να γνωρίσει την Artoma και το όραμά της από κοντά.

Προσφέροντας ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις σε επιχειρήσεις που προέρχονται από τους κλάδους της αρτοποιίας, του food service, των supermarkets καθώς και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη χονδρική τροφίμων και ποτών, η Artoma δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τις μεγάλες αυτές εμπορικές συναντήσεις. Παράλληλα, ως μια επιχείρηση που επενδύει στην καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες, η Artoma πάντα αξιοποιεί κάθε διαθέσιμο κανάλι επικοινωνίας και δικτύωσης, ώστε να διευρύνει τον κύκλο δραστηριοτήτων της αλλά και να έρθει σε επαφή με νέους συνεργάτες που μπορούν να τη βοηθήσουν να επεκταθεί περαιτέρω.  

Σε ποιες μεγάλες εμπορικές εκθέσεις συμμετέχει η Artoma: 

Anuga FoodTec & Sial

H Anuga FoodTec θεωρείται, και όχι αδίκως, μια από τις μεγαλύτερες και πιο σημαντικές εκθέσεις τροφίμων και ποτών στον κόσμο. Πρόκειται για μια πενθήμερη εμπορική έκθεση, που συγκεντρώνει κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες από δεκάδες χώρες του πλανήτη.

Πραγματοποιείται στην Κολωνία και η Artoma δίνει δυναμικά το παρών, παρουσιάζοντας φυσικά τα καινοτόμα προϊόντα της, την αυθεντική τέχνη στη ζύμη και όλες τις νέες εφαρμογές που εισάγει στον κλάδο της αλυσίδας τροφίμων. 

Επίσης, τον προσεχή φθινόπωρο, η Artoma θα βρεθεί στο Παρίσι στην μεγαλύτερη έκθεση για το 2024, την SIAL. Μια έκθεση με έντονο το στοιχείο της καινοτομίας καθώς αποτελεί ορόσημο για τις τάσεις που θα διαμορφωθούν στον τομέα των τροφίμων.

Μέσω τέτοιου είδους διεθνών εμπορικών συναντήσεων, το όραμα και η φιλοσοφία της Artoma ταξιδεύουν σε ολόκληρο τον πλανήτη.

HORECA 

Η έκθεση HORECA θεωρείται αναμφίβολα η κορυφαία έκθεση στην Ελλάδα, συγκεντρώνοντας πάνω της όλα τα βλέμματα του εμπορικού κόσμου.

Με εκατοντάδες εκθέτες, χιλιάδες επισκέπτες, εξαιρετικά ενδιαφέροντα workshops, εντυπωσιακά cooking shows, πρωταθλήματα καφέ και cocktail, η HORECA είναι το ιδανικό σημείο συνάντησης επαγγελματιών, σύναψης νέων εμπορικών συμφωνιών και συνεργασιών και φυσικά δικτύωσης.

Η Artoma δίνει το παρών στην HORECA, παρουσιάζοντας την Pinsa, ένα προϊόν με μεγάλη δυναμική που κερδίζει διαρκώς έδαφος, και συνάπτοντας νέες συνεργασίες. Επιχειρηματίες από όλη την Ελλάδα και από διάφορα μέρη του πλανήτη έχουν έτσι την ευκαιρία να αποκτήσουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τα προϊόντα της Artoma και να ανακαλύψουν το πως μπορούν και οι ίδιοι να επωφεληθούν από αυτά.

FOOD EXPO

Η FOOD EXPO, διαθέτει μια φήμη που επεκτείνεται κατά πολύ των ελληνικών συνόρων, αποτελώντας σήμερα ένα από τα πιο σημαντικά εμπορικά events για τους κλάδους των τροφίμων και των ποτών στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Μια πραγματικά μεγάλη διεθνής έκθεση, που δίνει τη δυνατότητα στις ελληνικές επιχειρήσεις να δικτυωθούν και να διευρύνουν το εξαγωγικό αποτύπωμά τους.

Η Artoma βρίσκεται φυσικά και στην FOOD EXPO έχοντας επαφές με όλους τους μεγάλους και ισχυρούς «παίκτες» της παγκόσμιας αγοράς τροφίμων. Προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για αρτοποιία, φούρνους, ζαχαροπλαστεία, και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της εστίασης, η Artoma δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από ένα τόσο σημαντικό εμπορικό event.

Αναζητήστε το περίπτερο της Artoma σε όλες τις μεγάλες εμπορικές εκθέσεις στους κλάδους των τροφίμων και ποτών και ελάτε να γνωριστούμε από κοντά και να γνωρίσετε τα καινοτόμα προϊόντα μας.

21/05/2024 Κατηγορία
Banner Psifiakos Metasximos

Hit enter to search or ESC to close