PINSA SCHOOL

Το πιστοποιημένο σχολείο
από την Original Pinsa Romana

Έχουμε δημιουργήσει αρκετές ολοκληρωμένες προτάσεις εκπαίδευσης για κάθε ανάγκη.

Η σχολή μας διαθέτει τον καλύτερο εξοπλισμό για να εξασφαλίσει ένα επιτυχημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, χάρη στο μεγάλο εκπαιδευτικό μας εργαστήριο.

Παρέχεται Πιστοποιητικό

Σεμινάριο Pinsa και Teglia Romana

Το πρώτο και μοναδικό εκπαιδευτικό σεμινάριο αφιερωμένο στα δύο πιο αγαπημένα προϊόντα της ρωμαϊκής κουζίνας.

Περισσότερα
Παρέχεται Πιστοποιητικό

Σεμινάρια Τεχνικής Γέμισης & Στολισμού πίτσας

Προχωρημένο μάθημα για τις τεχνικές γέμισης της σύγχρονης πίτσας.

Περισσότερα
Σεμινάριο Pinsa και Teglia Romana

Ο Pizza-Chef Marco Montuori θα διδάξει το μάθημα. Όλες οι έννοιες και οι τεχνικές επεξεργασίας θα διδαχθούν από έναν από τους πιο έμπειρους και διαπιστευμένους επαγγελματίες αυτής της ειδικότητας.

Το προηγμένο σύστημα διδασκαλίας έχει σχεδιαστεί για να επιτυγχάνει τη βέλτιστη μάθηση χάρη στην εμπειρία των επαγγελματιών που αποτελούν επίσης μέρος της ομάδας συμβούλων Pinsa School

21ώρες
3ημέρες
7ώρες ανά ημέρα
Επόμενο σεμινάριο: ΠΡΟΣΕΧΩΣ
Ωράριο: -
Διαθέσιμες θέσεις: 7
Κόστος: ΠΡΟΣΕΧΩΣ
Πληροφορίες και κρατήσεις

Θέματα που καλύπτονται στο μάθημα:

  • Σιτάρι και αλεύρι
  • Τεχνικές ζύμης και τύπησης
  • Ωρίμανση
  • Τεχνικές κατασκευής ζύμης σε σχήμα μπάλας
  • Διαχείριση θερμοκρασίας (Ζύμη, μπαλάκια και ψήσιμο)
  • Τεχνικές ανοίγματος ζύμης (σχήμα & μέγεθος)
  • Προψήσιμο
  • Τεχνικές καρυκευτικών (3d, standard και για street food έκδοση)
  • Μαγείρεμα σε σχέση με φούρνο
  • Extra: μεθοδολογία καθαρισμού και σημειώσεις haccp
  • Προαιρετικό επιπλέον μάθημα:
    Με κόστος μόνο 180€ + φπα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο afterschool of tuesday και να μάθετε με τον chef marco montuori: fried pinsa, panini, sorrisi di pinsa, pinsa stuffed/ kissed, baskets

Το μάθημά μας σάς επιτρέπει να μάθετε πλήρως τα πάντα για την Pinsa Romana και την Teglia Romana στην κλασική και street food εκδοχή. Με αυτόν τον τρόπο, εκτός από την πλήρη εκπαίδευση, ο εκπαιδευόμενος μπορεί να θεωρήσει τον εαυτό του εξειδικευμένο σε έναν αποκλειστικό κλάδο που είναι πλέον γνωστός όχι μόνο στη Ρώμη αλλά σε όλη την Ιταλία και τον υπόλοιπο κόσμο.

Στο τέλος του μαθήματος και της τελικής εξέτασης θα χορηγηθεί στον φοιτητή βεβαίωση παρακολούθησης και επιτυχίας.

Οι μαθητές θα μπορούν να πραγματοποιήσουν περαιτέρω εξέταση που θα τους επιτρέψει, σε περίπτωση επιτυχίας, να ενταχθούν στο μητρώο των πιστοποιημένων Pinsaioli του συλλόγου OPR (Original Pinsa Romana).

Το μητρώο Pinsaioli θα είναι επίσης ορατό στον ιστότοπο του Original Pinsa Romana Association. Με επιπλέον μόνο € 180 + ΦΠΑ μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο "Doposcuola del Martedì ", ένα ειδικό εργαστήριο με τον σεφ Marco Montuori, το οποίο θα επιτρέψει στους μαθητές να μάθουν όλα τα μυστικά για την προετοιμασία:

  • Panini Buns (μπορούν να χρησιμοποιηθούν για χάμπουργκερ ή άλλα προϊόντα street food)
  • Smiles by Pinsa (ιδανικό για να γεμίζει και να δίνει χρώμα στις βιτρίνες)
  • La Pinsa Fritta (μια επανερμηνεία του κλασικού Montanare)
  • Cestini (φτιαγμένα με ψωμί, είναι υπέροχα για να σερβίρετε σούπες ή βραστά κρέατα)
  • La Pinsa Ripiena / Baciata (για τους λάτρεις του "double crunch")

Σεμινάρια Τεχνικής Γέμισης & Στολισμού πίτσας

Οι Τεχνικές Γέμισης είναι ένα προχωρημένο μάθημα που συνδυάζει τεχνικές μαγειρικής με ζύμη Pizza ή Pinsa. Ένας από τους κύριους παράγοντες επιτυχίας είναι η προνοητικότητα στην παρουσίαση των προϊόντων (τόσο στον πάγκο όσο και στο πιάτο).

Το να γνωρίζετε πώς να ταιριάζετε καλύτερα τις γεύσεις και τα χρώματα και να γνωρίζετε όλες τις μεθόδους συντήρησης και μαγειρέματος είναι απαραίτητο για να κάνετε ταχυδακτυλουργίες στη δημιουργία ποιοτικών συνταγών.

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος περισσότερα από 50 ποιοτικά συστατικά θα χρησιμοποιηθούν και θα συνδυαστούν, όπως: ψάρια, ωμά, αλλαντικά, λαχανικά, κρέατα, κρέμες και γλυκά καρευκεύματα.

14ώρες
2ημέρες
7ώρες ανά ημέρα
Επόμενο σεμινάριο: ΠΡΟΣΕΧΩΣ
Ωράριο: -
Διαθέσιμες θέσεις: 7
Κόστος: ΠΡΟΣΕΧΩΣ
Πληροφορίες και κρατήσεις

Θέματα που καλύπτονται στο μάθημα:

  • Ιστορία και εξέλιξη των μεθόδων γέμισης
  • Χαρακτηριστικά σύγχρονης γέμισης
  • Τεχνικές κοπής συστατικών
  • Τεχνικές μαγειρικής και αποθήκευση υλικών
  • Μέθοδοι γέμισης σχετικά με το είδος της πίτσας
  • Ρύθμιση βιτρίνας πωλήσεων
  • Κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε για να δημιουργήσετε τη δική σας συνταγή
  • Αντιθέσεις και συνδυασμοί στα γεμίσματα
  • Διαχείριση υγρασίας στη φάση κορύφωσης
  • Κρέμες και σάλτσες : υγρασία και γεύση στην πίτσα
  • Αξιολογήσεις θερμιδικών πληροφοριών
  • Κόστος τροφίμων και βελτιστοποίηση κόστους

Σε 2 πολύ έντονες ημέρες εκπαίδευσης καλύπτονται θέματα όπως: μαγείρεμα σε χαμηλή θερμοκρασία, αναγωγές, κρέμες, συσκευασία υπό κενό, γεμίσματα 3D, μέθοδοι παρουσίασης στον πάγκο ή στο πιάτο καθώς και η τοποθέτηση των συστατικών και οι αντιθέσεις μεταξύ των γεύσεων.

Αυτό το σεμινάριο σας επιτρέπει να διευρύνετε τις γνώσεις σας για τα συστατικά και τους νέους συνδυασμούς που μερικές φορές, ακόμη και από ανάγκη, δημιουργούνται για να ικανοποιούν τα γούστα των διηπειρωτικών λαών. Προσφέρουμε στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να μείνουν σε συνεργαζόμενα ξενοδοχεία, σε ειδικές τιμές. Στο τέλος του σεμιναρίου εκδίδεται πιστοποιητικό.

Ο Marco Montuori θα είναι ο καθηγητής πίτσας-σεφ του μαθήματος που θα θέσει όλη την εμπειρία του για αυτές τις δημιουργίες στην υπηρεσία των μαθητών, εμπειρία που αποκτήθηκε χάρη σε περισσότερες από 100 διαβουλεύσεις που πραγματοποιήθηκαν σε μέρη σε όλο τον κόσμο.

Αυτό το σεμινάριο σας επιτρέπει να διευρύνετε τις γνώσεις σας για τα συστατικά και τους νέους συνδυασμούς.

Στο τέλος του σεμιναρίου εκδίδεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Διαφορές μεταξύ σεμιναρίων

Το μάθημα «Pinsa και Teglia Romana» εξειδικεύει τους μαθητές στην επεξεργασία της ζύμης, από το σχηματισμό της μέχρι το μαγείρεμα.

Το μάθημα «Τεχνικές Γέμισης», από την άλλη, γίνεται με προμαγειρεμένες βάσεις και η διδασκαλία εστιάζει 100% στην προετοιμασία και τις τεχνικές μαγειρέματος των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία γκουρμέ συνταγών.

Στόχος μας είναι να σας εγγυηθούμε μια μοναδική και αξέχαστη υπηρεσία.
Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του artoma.gr και για την βελτίωση της online εμπειρία σας.
Επιλέξτε «Αποδοχή» ή «Ρυθμίσεις» για να ορίσετε τις επιλογές σας.
Απαραίτητα
Τα απολύτως απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου και δεν μπορούν να απενεργοποιηθούν. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Εάν ρυθμίσετε τον browser σας, ώστε να μπλοκάρει τη χρήση αυτών των cookies η Ιστοσελίδα ή ορισμένα τμήματα αυτής δεν θα λειτουργούν.
Στατιστικά

Τα στατιστικά cookies μας δίνουν τη δυνατότητα να αξιολογούμε την αποτελεσματικότητα των διάφορων λειτουργιών του site μας ώστε να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία που προσφέρουμε.

Τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε περιλαμβάνουν τα Google Analytics, Hotjar, Skroutz Analytics, Facebook Pixel, Pinterest Tag.

Διάφορα

Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται από υπηρεσίες τρίτων για διάφορες λειτουργίες όπως αλληλεπίδραση με κοινωνικά δίκτυα, χάρτες, κτλ. Χωρίς αυτά οι επιπλέον λειτουργίες δεν θα είναι διαθέσιμες.

Τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε περιλαμβάνουν τα Google Maps, AddThis social/share buttons, SnapWidget / Instagram widget.

Hit enter to search or ESC to close