Η οικογενειακή μας Pinsa Romana!

H Pinsa που κάθε σπίτι την υποδέχεται και σε αντάλλαγμα για τη φιλοξενία, σας εκπαιδεύει να γίνετε σεφ πίτσας έτοιμοι να δημιουργήσετε τις δικές σας συνταγές.

 

Για εμάς αποτελεί μεγάλο επίτευγμα που καταφέραμε να την παράγουμε και να σας την προσφέρουμε φρέσκια χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά, στα ψυγεία συντήρησης των μεγάλων αλυσίδων super market

Τι είναι αυτό που μας κάνει ξεχωριστούς;

Αλεύρι

Για να γίνει η LA FAMILIA χρησιμοποιείται συγκεκριμένο αλεύρι, το οποίο παρασκευάζεται από τρία συστατικά + προζύμι. Το αλεύρι προέρχεται από "Μυστική συνταγή".

Σύσταση

Είναι ψαθυρή, δηλαδή εύθραυστη, χάρη στον τραγανό φλοιό της, αλλά ταυτόχρονα μαλακή εσωτερικά. Το νερό που χρησιμοποιείται για τη ζύμη είναι πάντα κρύο.

Gourmet

Είναι πολύ πιο εύπεπτη από την pizza λόγω της διαφορετικής ενυδάτωσης της ζύμης. Έχει λιγότερους υδατάνθρακες, λίπος και αλάτι. Είναι σούπερ-οργανικό και GOURMET προϊόν.

Άρωμα

Το ευωδιαστό άρωμα της οφείλεται στον χρόνο ωρίμανσης και τη χρήση προζυμιού. Το προζύμι δίνει υψηλή αφομοιωσιμότητα βοηθώντας τη διαδικασία διογκώσεως.

LA FAMILIA FRESH

Οδηγίες ψησίματος:

  • Ανοίγετε την συσκευασία της La Familia
  • Τοποθετείτε επάνω στη ζύμη τα υλικά της αρεσκείας σας
  • Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, (230°C) στις αντιστάσεις ή (200°C) στον αέρα για περίπου 5-6’, αναλόγως με την ισχύ του φούρνου.
  • Η La Familia είναι έτοιμη όταν ροδίσει.

 

LA FAMILIA FROZEN

Οδηγίες ψησίματος:

  • Βγάζετε την La Familia από την κατάψυξη
  • Αφήνετε τη ζύμη για 5′ σε θερμοκρασία δωματίου
  • Ρυθμίζετε τον φούρνο στους 250°C βαθμούς στις αντιστάσεις ή στους 220°C στον αέρα.
  • Προσθέτετε τα υλικά της αρεσκείας σας (τα υλικά μπορούν να προστεθούν και αφού έχει ψηθεί η La Familia)
  • Ψήνετε πάνω σε πέτρα ή σχάρα φούρνου
  • Βάζετε την στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 5′ ανάλογα με την ισχύ του φούρνου.
  • Όταν ροδίσει, η La Familia είναι έτοιμη.

Banner Psifiakos Metasximos

Hit enter to search or ESC to close