- Αρχικά αφαιρούμε το προστατευτικό φιλμ από τη πίτσα.
- Έπειτα την αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου για 10-15 λεπτά να ξεπαγώσει ελαφρώς μέχρι να προθερμανθεί ο φούρνος.
- Στη συνέχεια ή τη τοποθετούμε σε ένα ταψάκι, αφού το έχουμε αλείψει με λίγο λάδι ή αντί για ταψάκι τη βάζουμε πάνω σε μια λαδόκολλα και την τοποθετούμε κατευθείαν στη σχάρα του φούρνου στη μεσαία σκάλα.
- Σε φούρνο με αντίσταση, προθερμαίνουμε και ψήνουμε στους 230°-250° και σε φούρνο με αέρα στους 180°-200°.
- Ο χρόνος ψησίματος είναι 10-15 λεπτά ανάλογα με την ισχύ του φούρνου.
* προτεινόμενος τρόπος ψησίματος σε αντίσταση.