Το alter ego της Pinsa Romana!

Η άλλη προσωπικότητα της ζύμης που παράγεται αποκλειστικά από εμάς, καθώς πρωτοτυπούμε παραγωγικά παρέχοντας σας μία νέα πρόταση.

Εξίσου ξεχωριστή έρχεται να καλύψει τις ανάγκες σας και να ενδυναμώσει τον ουρανίσκο σας βελτιώνοντας τη διατροφική σας συνήθεια με μία θρεπτική και υγιεινή στρογγυλή ζύμη που αντικαθιστά τα κλασικά ψωμάκια burger, κρύα σάντουιτς κλπ.

Τι είναι αυτό που μας κάνει ξεχωριστούς;

Αλεύρι

Για να γίνουν τα Panino Romano χρησιμοποιείται συγκεκριμένο αλεύρι, το οποίο παρασκευάζεται από τρία συστατικά + προζύμι. Το αλεύρι προέρχεται από "Μυστική συνταγή".

Σύσταση

Είναι ψαθυρά, δηλαδή εύθραυστα, χάρη στον τραγανό φλοιό τους, αλλά ταυτόχρονα μαλακά εσωτερικά.  Το νερό που χρησιμοποιείται για τη ζύμη είναι πάντα κρύο.

Gourmet

Είναι πολύ πιο εύπεπτα λόγω της διαφορετικής ενυδάτωσης της ζύμης. Έχει λιγότερους υδατάνθρακες, λίπος και αλάτι. Είναι σούπερ-οργανικό και GOURMET προϊόν.

Άρωμα

Το ευωδιαστό τους άρωμα οφείλεται στον χρόνο ωρίμανσης και τη χρήση προζυμιού. Το προζύμι δίνει υψηλή αφομοιωσιμότητα βοηθώντας τη διαδικασία διογκώσεως.

  • Βγάζετε το paninο από την κατάψυξη
  • To αφήνετε να ξεπαγώσει μέσα σε σακούλα, ώστε να μην αφυδατωθεί, σε θερμοκρασία δωματίου. Εναλλακτικά, βγάζετε τη ζύμη από την κατάψυξη στην συντήρηση έτσι ώστε να έχει ξεπαγώσει τη στιγμή που θα τη χρειαστείτε.
  • Προσθέτετε τα υλικά της αρεσκείας σας
  • Το βάζετε στον προθερμασμένο φούρνο με αντιστάσεις(250οC) για περίπου 1′-2′ ανάλογα με την ισχύ του φούρνου ή στον αέρα στους 180οC
  • Έτοιμο να το σερβίρετε

Banner Psifiakos Metasximos

Hit enter to search or ESC to close