Ως ειδικοί στην πίτσα από το 1979 σας παρουσιάζουμε την καινοτομία στη ζύμη, το δημιούργημα μας, την αυθεντική και μοναδική Pinsa Romana. Μια ζύμη που προήλθε από ένα αρχαίο προϊόν... το οποίο παρασκεύαζαν οι αγροτικοί πληθυσμοί που κατοικούσαν έξω από τα τείχη της αρχαίας Ρώμης.

 

Οβάλ ή στρογγυλή, ελαφριά, εύθραυστη όσο κι αφράτη, παραδοσιακή και συνάμα σύγχρονη… η Pinsa έρχεται για να μας συναρπάσει γευστικά με τα χαρακτηριστικά και τις ιδιαιτερότητες της!
Η καθαρή φυσική γεύση και η φρεσκάδα του προϊόντος οφείλονται στις πρώτες ύλες, ιδιαίτερα στο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και στην απουσία συντηρητικών ή πρόσθετων.

Τι είναι αυτό που μας κάνει ξεχωριστούς;

Αλεύρι

Για να γίνει η Pinsa χρησιμοποιείται συγκεκριμένο αλεύρι, το οποίο παρασκευάζεται από τρία συστατικά + προζύμι. Το αλεύρι προέρχεται από "Μυστική συνταγή".

Σύσταση

Είναι ψαθυρή, δηλαδή εύθραυστη, χάρη στον τραγανό φλοιό της, αλλά ταυτόχρονα μαλακή εσωτερικά. Το νερό που χρησιμοποιείται για τη ζύμη είναι πάντα κρύο.

Gourmet

Είναι πολύ πιο εύπεπτη από την pizza λόγω της διαφορετικής ενυδάτωσης της ζύμης. Έχει λιγότερους υδατάνθρακες, λίπος και αλάτι. Είναι σούπερ-οργανικό και GOURMET προϊόν.

Άρωμα

Το ευωδιαστό άρωμα της οφείλεται στον χρόνο ωρίμανσης και τη χρήση προζυμιού. Το προζύμι δίνει υψηλή αφομοιωσιμότητα βοηθώντας τη διαδικασία διογκώσεως.

  • Βγάζετε την pinsa από την κατάψυξη
  • Αφήνετε τη ζύμη για 5′ σε θερμοκρασία δωματίου (ψήνεται και παγωμένη)
  • Ρυθμίζετε τον φούρνο στους 250°C βαθμούς στις αντιστάσεις ή στους 220°C στον αέρα.
  • Προσθέτετε τα υλικά της αρεσκείας σας (τα υλικά μπορούν να προστεθούν και αφού έχει ψηθεί η Pinsa)
  • Ψήνετε πάνω σε πέτρα ή σχάρα φούρνου
  • Βάζετε την στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 5′ ανάλογα με την ισχύ του φούρνου.
  • Όταν ροδίσει, η pinsa είναι έτοιμη.

 

Banner Psifiakos Metasximos

Hit enter to search or ESC to close