Τι είναι αυτό που μας κάνει ξεχωριστούς;
Αλεύρι
Το αλεύρι της Pizza Napoletana είναι εξαιρετικά λεπτοαλεσμένο, τύπου "00", με μέτρια περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη. Είναι η βάση για μια ελαστική, εύπλαστη ζύμη που αναπτύσσεται σωστά και ψήνεται ιδανικά στον ξυλόφουρνο.
Σύσταση
Η ζύμη της Napoletana είναι απαλή, ελαστική και πλούσια σε υγρασία. Μετά το ψήσιμο, προσφέρει έναν λεπτό, μαλακό πυθμένα και μια φουσκωμένη, αφράτη κόρα γεμάτη αέρα. Η υφή της είναι μοναδική: ελαφριά και μαστιχωτή, χωρίς να βαραίνει.
Gourmet
Παρότι βασίζεται στην απλότητα, ενσωματώνει τη φιλοσοφία της γαστρονομίας. Επιλέγονται αυστηρά πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας και παραδοσιακές τεχνικές ζυμώματος και ψησίματος, που μετατρέπουν ένα ταπεινό πιάτο σε μια αυθεντική, gourmet εμπειρία.
Άρωμα
Ψψημένη ζύμη με νότες ξύλου από τον φούρνο, φρέσκια ντομάτα San Marzano, βασιλικός που αναδύει αρώματα Μεσογείου, και μοτσαρέλα που λιώνει αρμονικά. Είναι μια σύνθεση που ξυπνά τις αισθήσεις πριν καν την πρώτη μπουκιά.
Κρυφή ματιά στο εργαστήρι παραγωγής






- Βγάζετε το προϊόν απο την κατάψυξη και την αφήνετε στην συσκευασία του να ξεπαγώσει 10-15 λεπτά περίπου.
- Αφού ανοίξετε τη συσκευασία, τοποθετείτε επάνω στη ζύμη τα υλικά της αρεσκείας σας και την ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο (230° C) στις αντιστάσεις ή (200° C)
στον αέρα για περίπου 5 λεπτά, αναλόγως με την ισχύ του φούρνου. - Η Pizza είναι έτοιμη όταν ροδίσει.