Χρόνος εκτέλεσης

4λεπτά

Επίπεδο δυσκολίας

3/10

Κόστος

3,5

Ποσότητα

4μερίδες

Υλικά

  • Κρέμα τυριού40γρ
  • Ελιά απύρινη8-9τμχ
  • Ντοματίνια κόκκινα & κίτρινα6-7τμχ
  • Ρόκα30γρ

    Ψήνουμε την pinsa σε προθερμασμένο φούρνο, στις αντιστάσεις για 4-5’ στους 250 βαθμούς.

    Αφαιρούμε την pinsa από τον φούρνο και αλείφουμε σε όλη την επιφάνεια την κρέμα τυρί.

    Προσθέτουμε  απύρινες ελιές, ημίλιαστα κόκκινα και κίτρινα ντοματίνια και ψιλοκομμένη ρόκα.

    Ελαιόλαδο στο τέλος και… έτοιμο! 

Banner Psifiakos Metasximos

Hit enter to search or ESC to close