Χρόνος εκτέλεσης

8λεπτά

Επίπεδο δυσκολίας

7/10

Κόστος

3

Ποσότητα

1-2μερίδες

Υλικά

  • Μαρμελάδα Πορτοκάλι50 γρ.
  • Πορτοκάλι1
  • Πραλίνα Σοκολάτας70 γρ.
  • Άχνη Ζάχαρη20 γρ.

Γλυκιά Pinsa για μια γλυκιά απόλαυση!

Αλείφουμε την pinsa μας με μαρμελάδα πορτοκάλι και προσθέτουμε φέτες πορτοκαλιού. Βάζουμε την Pinsa σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς και ψήνουμε για 5-6 λεπτά.

Βγάζουμε την Pinsa από τον φούρνο και περιχύνουμε με πραλίνα σοκολάτας. Γαρνίρουμε με άχνη ζάχαρη και το επιδόρπιο είναι έτοιμο!

Καλή όρεξη!

 

Banner Psifiakos Metasximos

Hit enter to search or ESC to close