Η Artoma ως μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο της παρασκευής χειροποίητων, καινοτόμων προϊόντων ζύμης, προσφέρει ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις, που σίγουρα χρειάζεστε και μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε το επόμενο βήμα για την επιχείρησή σας. Με έδρα στη Βιομηχανική Περιοχή του Κιλκίς, η Artoma λειτουργεί μια σύγχρονη και τεχνολογικά προηγμένη βιομηχανική μονάδα, που παράγει εναλλακτικά προϊόντα ζύμης. Μέσα από την εμπειρία και την εξειδίκευσή της, παρέχει ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις σε διάφορους τομείς, όπως το food service, η αρτοποιία, τα supermarkets και οι επιχειρήσεις χονδρικής.

 

Food Service

 

Ο κλάδος της εστίασης είναι ευρύς και περιλαμβάνει πολλές μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις. Με πολυετή εμπειρία και επαγγελματική ετοιμότητα, η εταιρία καλύπτει άμεσα κάθε ανάγκη των πελατών της, προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας που ξεχωρίζουν για την αυθεντική γεύση και την πρωτοτυπία τους. Οι αυθεντικές ζύμες της Artoma είναι εμπνευσμένες από παραδοσιακές διεθνείς συνταγές, εμπλουτισμένες με αγνές εγχώριες πρώτες ύλες, όπως το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

Η φιλοσοφία της εταιρίας βασίζεται σε έναν έξυπνο συνδυασμό εξαιρετικών πρώτων υλών και χειροποίητων μεθόδων παρασκευής. Αυτός ο συνδυασμός διασφαλίζει ότι τα προϊόντα της Artoma διακρίνονται για την ποιότητα και τη γεύση τους. Είτε πρόκειται για μικρές καφετέριες είτε για μεγάλα εστιατόρια, η Artoma είναι έτοιμη να προσφέρει τις λύσεις που χρειάζονται για να ξεχωρίσουν στην αγορά.

 

Λύσεις για αρτοποιία, φούρνους & ζαχαροπλαστεία

 

Η Artoma προσφέρει επίσης μια νέα διατροφική, εύπεπτη και τραγανή πρόταση για αρτοζαχαροπλαστεία. Οι επιχειρήσεις που εμπιστεύονται τα προϊόντα της Artoma είναι σε θέση με τη σειρά τους να προσφέρουν στους πελάτες τους προϊόντα ιδιαίτερα θρεπτικά, γευστικά και πρωτότυπα. Η εταιρία κατανοεί τις ανάγκες των αρτοποιών και των ζαχαροπλαστών, προσφέροντας προϊόντα που όχι μόνο ικανοποιούν τις γευστικές απαιτήσεις αλλά και τις διατροφικές ανάγκες των καταναλωτών.

Με προϊόντα όπως η Pinsa Romana, το Panino Romano, το La Familia και το La Tonda, η Artoma έχει δημιουργήσει μια γκάμα επιλογών που καλύπτουν κάθε ανάγκη των αρτοποιείων και των ζαχαροπλαστείων. Αυτά τα προϊόντα προσφέρουν την ευκαιρία στους επαγγελματίες να διαφοροποιηθούν και να προσελκύσουν νέους πελάτες με μοναδικές και πρωτότυπες γεύσεις.

 

Supermarket

 

Η Artoma έχει μακρά εμπειρία στη συνεργασία με μεγάλες αλυσίδες supermarket, διαθέτοντας τη γνώση και την εμπειρία για να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις του κλάδου. Οι εμπορικές σχέσεις της εταιρίας συνεχώς αναπτύσσονται με νέες συνεργασίες και μια ισχυρή θέση στην αγορά. Με πιστοποιημένη επιτυχία, η Artoma ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των supermarkets, προσφέροντας προϊόντα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την καινοτομία τους.

Τα προϊόντα της Artoma έχουν τη δική τους ταυτότητα που τα καθιστά διαφορετικά και μοναδικά, και έτσι αποτελούν κίνητρο για κάθε επιχειρηματία. Οι πελάτες των supermarkets μπορούν να βρουν προϊόντα που όχι μόνο ικανοποιούν τις γευστικές τους ανάγκες αλλά και προσδίδουν διατροφική αξία στο τραπέζι τους, καθημερινά. Με προϊόντα που βασίζονται σε παραδοσιακές συνταγές και αγνές πρώτες ύλες, η Artoma προσφέρει λύσεις που ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

 

Επιχειρήσεις χονδρικής

 

Οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη χονδρική τροφίμων και ποτών μπορούν να επωφεληθούν από τα προϊόντα της Artoma. Η εταιρία προσφέρει προϊόντα που μπορούν να ενισχύσουν σημαντικά τη γκάμα των προϊόντων τους και να ανταπεξέλθουν στις επιχειρηματικές τους προσδοκίες και στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς. Η Artoma παρασκευάζει και διανέμει στην αγορά πρωτότυπα και καινοτόμα προϊόντα ζύμης μέσα από δυναμικά και καταξιωμένα brands. Μέσα σε αυτό το ευρύ δίκτυο συνεργατών, οι επιχειρήσεις χονδρικής μπορούν φυσικά να επωφεληθούν ποικιλοτρόπως, επενδύοντας σε προϊόντα που χαρακτηρίζονται από υψηλή ζήτηση και τα οποία ξεχωρίζουν για τα θρεπτικά συστατικά τους.

 

Ξενοδοχειακές μονάδες

 

Ο τουρισμός αποτελεί την κινητήριο δύναμη της Ελληνικής οικονομίας. Ο ξενοδοχειακός κλάδος χρήζει γρήγορων και εύκολων λύσεων στις κουζίνες. Η Artoma παρέχει πληθώρα επιλογών, με κωδικούς ιδιαίτερα εύκολους στη χρήση, εξαιρετικής ποιότητας και ιδιαίτερων γεύσεων. Εντάξτε τώρα στους καταλόγους των ξενοδοχειακών σας επιχειρήσεων τα προϊόντα της Artoma και αναβαθμίστε το μενού σας.

Η Artoma προσφέρει επαγγελματικές λύσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών, από το food service και την αρτοποιία μέχρι τα supermarkets και τις επιχειρήσεις χονδρικής. Με μια μακρά εμπειρία από το 1979 και μια σύγχρονη βιομηχανική μονάδα, η εταιρία συνεχίζει να εξελίσσεται και να προσφέρει προϊόντα ποιοτικά που διακρίνονται για την καινοτομία και την μοναδικότητά τους. Η Artoma είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των πελατών της με λύσεις που ξεχωρίζουν στην αγορά, προσφέροντας προϊόντα που ικανοποιούν τόσο τις γευστικές όσο και τις διατροφικές ανάγκες των καταναλωτών. Με σεβασμό στην παράδοση και ακολουθώντας τις σύγχρονες απαιτήσεις, η Artoma συνεχίζει να καινοτομεί και να προσφέρει προϊόντα που κάνουν τη διαφορά.

21/06/2024 Κατηγορία
Banner ΔΥΠΑ Banner Psifiakos Metasximos

Hit enter to search or ESC to close